Catwalk Junkie werd opgericht door een groep vrienden die op zoek waren naar originaliteit en een manier om zich uit te drukken. Omdat ze de modewereld maar saai vonden, besloten ze een eigen merk te starten!

Dit merk, Catwalk Junkie, combineert houding met stijl en creativiteit. Geïnspireerd door wat ze mooi vonden op de catwalk, maar gedreven door het feit dat ze origineel en ander wilden zijn, creëerden ze een unieke modestijl voor mensen die een statement willen maken, zonder alleen maar een volger te zijn. Deel jij deze visie? Sluit je dan aan bij de Catwalk Junkie verslaving!

Het eerste thema dat in de collectie prijkt, is gebaseerd op een flinke dosis optimisme. Onder het mom van ‘you only live once’ brengen we het beste uit het leven bij jou in de kast. Inclusief wijze woorden, feel good fotoprints en inspirerende graphics. Wedden dat je met een dikke vette glimlach op je gezicht het straatbeeld rockt? Meer liefde brengen we met ons tweede thema ‘groupie love’, waarmee we een ode brengen aan de jaren ’70. We omarmen vriendschap, vrijheid en vrede en gaan met kleuren als geel en coral voor het ultieme vintage-gevoel. Om het geheel extra kracht bij te zetten, heeft het designteam gebruik gemaakt van soepel vallende stoffen, zoals viscose.

Kom een kijkje nemen bij ARO Fashion Gear voor de collectie van Catwalk Junkie!

Terug naar onze merken