Over ARO Fashion Gear

Familiair, maar met ambitie
Het blijft verrassend: een modern pand, de nieuwste collecties en frisse ideeën. Daarnaast een familiaire sfeer, een warme ontvangst, persoonlijke benadering en mensen die niet naast hun schoenen lopen. Die sfeer blijft, dat kun je op je klompen aanvoelen!

325 merken
We hebben geteld: op dit moment voeren wij 300 merken. 
En dat worden er meer, wat betekent dat er wekelijks beurzen worden bezocht in binnen- en buitenland. Altijd op zoek naar unieke merken, soms 
zijn we zelfs trendsetter. Dit seizoen worden voor het eerst de merken Gerry Weber, Edition, Samoon, Taifun, Vanguard, Sandwich, DEPT, Review en Sevenoneseven verkocht.


Door verruimde openingstijden, 
alle gemakken onder één dak

Alle gemakken vindt u bij ons terug: een eigen identiteit, kopen wanneer 
je wilt, makkelijk kunnen passen en op tijden dat het jou uitkomt. 
De shop-in-shop, waar merken hun collectie in onze zaak presenteren, kinder-, dames- en herenkleding en een hele grote collectie schoenen en sneakers. Accessoires, nieuwe trends en klassiekers in het assortiment zorgen ervoor dat zowel gezinnen als vriendinnen hier komen. De openingstijden zijn verruimd: live shoppen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdags van 09.00 tot 17.00 uur. En dit alles onder het genot van een gratis kop koffie.