De collectie dameskleding ‘TOM TAILOR casual’ is een belangrijk onderdeel van het assortiment sinds 1999 en behoort tot het mid-range prijs segment. De TOM  TAILOR casual klant is een onafhankelijke, jonge en moderne vrouw, in de leeftijd van 25 en 40 jaar. Ze volgt de trends, maar is ongecompliceerd en nooit overdressed.

De TOM TAILOR casual collecties bevatten modieuze highlights, verfijnde details en hoogwaardige materialen. Om mee te gaan met de laatste modetrends, ontwerpt en vervaardigt het TOM TAILOR team twaalf nieuwe collecties per jaar. De collecties bestaan uit broeken, T-shirts, truien, jassen en denim producten.

De individuele en gemakkelijke Oostkust stijl van TOM TAILOR POLO TEAM collecties is diep geworteld in de unieke en authentieke traditie van polo. Met een buitengewone mix van sportief design, speelse details en high-end stoffen, is dit een perfecte keuze voor alle fans van sport.

De collecties verschijnen zes keer per jaar en bevatten uitgebreide applicaties bestaande uit borduurwerk, typische emblemen en bijpassende prints om een sportieve look te creëren. Ze zijn gemaakt van high-end stoffen zoals zijde, linnen en prima katoen en bieden verbeterde functionaliteit. U heeft de keuze uit verschillende T-shirts, polo’s, blouses, sweatvesten en soft shell jassen.

Met TOM TAILOR creëert u een natuurlijke, trendy look die uw individualiteit benadrukt

Terug naar onze merken

Tom Tailor Women Aro